PowerPoint Presentation

Published on
Scene 1 (0s)

AVOOUHOIA. LUFTO SOT PËR NJ Ë T Ë NES Ë RME M Ë T Ë MIR Ë.

Scene 2 (8s)

Alma Deja Alba Bazaiti Oresti Felah Lindita Barçi Rozana Bela Viola Eski Andi Shkira.

Scene 3 (18s)

- Eksperiencë Organizative - Menaxhim / Planifikim - Lidership - Eksperiencë Akademike - Komunikim në Media - Konsulencë ligjore - Eksperiencë në fushata politike - Marketing / PR - Shërbime komuniteti - Aktivistë për të drejtat e njeriut - Zhvillim në aftësi komunikuese.

Scene 4 (31s)

- Mbështetje për programet e qeverisë - Donatorë / Mbështetës nga biznesi etj - Bashkëpunimi me shoqërine civile.

Scene 5 (42s)

Platforma online për bashkqeverisjen Kontribute ; Propozime për ndryshime në legjislacion Mbështetje për punën në qarqe Mbështetje për Akademinë politike Mbështetje për strukturat partiake.

Scene 6 (56s)

Aktivitete sociale Trajnime Këshillim biznesi Këshillim karriere Zgjerim rrjeti /Network.

Scene 7 (1m 5s)

- Lektore e brëndshme , Departamenti i Gjuhës Angleze , Fakulteti i Gjuhëve të Huaja , Universiteti I Tiranës Sektor privat dhe organizata të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare Grada Shkencore ‘’ Doktor ’’ - Përkthyese dhe interprete Trajnime të ndryshme në fushën akademike Botime dhe konferenca Pjesëmarrje në shoqata profesionale Aktivitete civile-publike Trajnime Politike Aktiviteti Politik : 2019 e në vazhdim - Kryetare Organizate e Partisë Socialiste në Njësinë Nr. 5, Tiranë (OS1839). 2011-2015 Anëtare dhe Nën / Kryetare e Këshillit Bashkiak për Njësinë 5, Tiranë , përfaqësuese e Partisë Socialiste të Shqipërisë . 2002 e në vazhdim anëtare e Partisë Socialiste . Anëtarësuar në Organizatën 1839, Njësia 5 Tiranë . 1999- anëtarësim në FRESSH Gjatë gjithë kësaj kohe kam kontribuar aktivisht në jetën partiake dhe kam qenë aktive në cdo fushatë zgjedhjesh në nivel qëndror dhe lokal që prej vitit 2000 në Tiranë . Përkthyese e gjuhës angleze , gjermane dhe italiane dhe specialiste e Marrëdhënieve me Publikun Praktika Akademike Institucionale , Komisioni i Jashtëm Parlamentar , Kuvendi i Shqipërisë Master i Shkencave , Studime Evropiane , Shkolla Pasuniversitare e Studimeve Evropiane, Universiteti i Tiranës Fakulteti i Gjuhëve të Huaja , Universiteti i Tiranës Gjuhësi / Përkthim E përzgjedhur në fazën finale nga Platforma ‘’ Deputeti që Duam ’’.

Scene 8 (1m 53s)

Dr.Rozana Bela. E frymëzuar prej thënies së plotkuptimtë të Konicës :’’ Shqiptarët duan para së gjithash dritën e m ë ndjes ’’, gjatë 15 viteve si pedagoge kam bërë gjithnjë përpjekje për ngritjen time profesionale për të përgatitur studentë të aftë dhe të devotshëm nga tërë Shqipëria , dukë qenë përherë aktive e solidare për aspiratat e tyre dhe të kolegëve të mi në progresin dinamik të vendit , dhe kjo është edhe arsyeja pse kam zgjedhur të ndërtoj jetën në këtë vend dhe të vë në shërbim të Shqipërisë gjithë formimin tim akademik , profesional, politik e njërëzor . Nisur pikërisht nga ky fakt dhe nga sa shpreha më lart , më lejo të ofroj angazhimin tim maksimal në fushën e: 1.Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor 2.Integrim dhe Diplomaci - Marrëdhënie Ndërkombëtare 3. Kulturë . Besoj fort në filozofinë ‘’Rama’’, që ringriti nga një periudhë kritike Partinë Socialiste të Shqipërisë , e që rrjedhimisht i ka ndryshuar thelbësisht imazhin Shqipërisë , e tashmë që një epokë e re historike ka nisur me Mandatin e Tretë Qeverisës shpreh gatishmërinë time në angazhimet e sipërpërmendura në shërbim të vazhdimësisë të progresit të vendit tonë !.

Scene 9 (2m 39s)

Financiere/ Kontabiliste Sip ë rmarr ë se n ë biznes privat n ë fush ë n e argjendaris ë Bijoutiful Jewelry Elbasan . Diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë në vitin 2008 për Menaxhim Biznes Menaxhere projektesh Trajnime të ndryshme në fushën manaxheriale , lidership & komunikim Pjesëmarrje në aktivitete civile-publike Trajnime Politike Aktiviteti Politik : Pjesmarrëse në evente të ndryshme partiake . Drejtoreshë e marrëdhënieve me jashtë Këshilluese në Marketing Menaxhere operacionale Menaxhere eventesh Eksperiencë në sistemin bankar si Credit analist . Mbrojtur Temë Diplome “ Sipërmarrja e biznesit të vogël&t ë mes ë m dhe marrëdhënia e saj me bankën ” Përfaqësim biznesi në aktivitete . Pjesmarrje në fushata elektorale . Pjesmarrje aktive në ‘’ Akademia Politike ’’ organizuar nga Partia Socialiste si e përzgjedhur nga Platforma ‘’ Deputeti që Duam ’’ Training of trainers’ çertifikuar si Local Trainer me tematika : ‘Improving Communication Skills, Expanding The Background in the Field of Leadership, Policy-Making and Social Democracy’’ Aftësi komunikuese.

Scene 10 (3m 16s)

D ë shiroj t ë kontribuoj n ë nivel partiak dhe qeverisës për ti dhënë më të mirën nga vetja këtij vendi . Aftësitë menaxhuese dhe eksperienca disa vjeçare mendoj se do të shërbejnë më së miri në fusha të ndryshme ku Shqipëria ka ende shumë nevojë të përmirësohet si në Ekonominë e vendit apo në zhvillimin e turizmit , për të pasur një impakt real dhe rezultate pozitive në objektivat e qeveris ë për këtë mandat të tretë ..

Scene 11 (3m 37s)

Menaxher I Zinxirit t ë Furnizimeve n ë Rajonin e Ballkanit Per ë ndimor Aft ë si menaxhuese Diplomuar në Universitetin Gabriele D’Annunzio Chieti-Pescara Itali në Fakultetin e Ekonomisë dega Administrim Biznesi Drejtor Rajonal Shitjesh Trajnime dhe certifikata të ndryshme në : Aktiviteti Politik : Specialist për Zhvillimin e Biznesit Master Shkencor në Universitetin e New York Tirane,dega Menaxhim I përzgjedhur në fazën finale nga Platforma ‘’ Deputeti që Duam ’’ Menaxher Importi në fushën e tregëtisë Aftësi prezantuese Aftësi komunikuese Aftësi analitike Shitje Marketing dhe transformim digjital Analizë të dhënash Gjuhë e huaj Italisht dhe Anglisht Menaxhim I palëve të treta Anëtar i PS që prej 2013 Sekretar i OS në Njësine nr.7 Tiranë Angazhuar në fushata që prej 2013 , vit në të cilin jam kthyer nga Italia ku kam kryer dhe funksione si Anëtar / Sekretar / Kryetar në Qendrat e Votimit gjatë zgjedhjeve Intership pranë Federatës Italiane të Sindikatave.

Scene 12 (4m 13s)

Aftësi menaxheriale 2009 – 2012 I diplomuar në Bachelor me notën 10, në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës Trajnime të ndryshme në : Aktiviteti politik : Self-Confidence and Dialogue” / Madrid Discrimination, a rainbow without colors” / Berlin The European labour market for youth” / Madrid Migrant’s rights – simple needs shouldn’t be a dream” / Berlin Don’t exclude, let’s include” / Mus ; Turqi Active Citizenship through my Eyes” / Birmingham Aktivist në Fressh në vitet 2007-2017 Avokat ; Konsulent për kompani farmaceutike vendase dhe të huaja ; Pedagog i jashtëm pranë Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin E Tiranës ; Ekspert i legjislacionit shëndetësor Aftësi mbi kontrollin e inteligjencës emocionale Aftësi për artikulim politik optimal Aftësi për menaxhim trysnie mediatike Aftësi për marrje vendimesh dhe përgjegjësish Aftësi kreative 2012 – 2014 I diplomuar në Master Shkencor me notën 10, në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës 2014 – 2015 Fituar titullin “ Avokat ”, në Shkollën Kombëtare të Avokatisë Easy Transitions – Work in Progress” / Sardenjë ; Itali Pjesëmarrës në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare për të drejtat e njeriut Finalist në Freshvoice , në zgjedhjet për kryetar Fressh 2016 Finalist në platformën Deputeti që duam 2021 Angazhim në fushatën politike 2009 pranë kandidatit per deputet Mimi Kodheli Angazhim në fushatën politike 2011 pranë kandidatit per Bashkinë e Tiranës Edi Rama Angazhim në fushatën politike 2013 pranë kandidatit per deputet Bashkim Fino Angazhim në fushatën politike 2015 pranë kandidatit per Bashkinë Tiranë Erion Veliaj Angazhim në fushatën politike 2017 pranë kandidatit per deputet Ogerta Manastirliu dhe Eduard Shalsi Angazhim në fushatën politike 2019 pranë kandidatit per Bashkinë Poradec Ilir Xhakolli Angazhim në fushatën politike 2021 pranë kandidatit per deputet Niko Peleshi dhe Ermonela Felaj.

Scene 13 (5m 14s)

Angazhimi në sistemin shëndetësor , specifikisht në kornizën ligjore të funksionimit dhe menaxhimit të institucioneve të shëndetësisë më ka rritur aftësitë për të kuptuar se çfarë funksionon dhe çfarë do duhej të funksiononte më mirë . Kërkoj që të kontribuoj përmes eksperiencës time profesionale në këtë fushë , duke ndihmuar në zgjidhjen dhe menaxhimin e krizave në sektorin e shëndetësisë , me qëllim ndikimin në politikat shëndetësore , si sfidë e qeverisë përgjatë mandatit të tretë , por edhe si sfidë globale e së ardhmes . Është e nevojshmë një reformë në kuadrin ligjor dhe jo vetëm përsa i përket politikave të shëndetësisë , me qëllim përshtatjen dhe harmonizimin e këtyre politikave dhe institucioneve tona me ato euroatlantike . Gjithashtu falë aksesit mediatik , dhe marrëdhënies aspak emocionale me mediat , ofroj kontribut si imazh përfaqësues i Partisë Socialiste dhe politikave të qeverisë , në mbulimin mediatik , në analiza , debate dhe ballafaqime të çdo niveli ..

Scene 14 (5m 52s)

Administratore- në kompaninë S.Food ( Tirane ) Bashk ë punim t ë ngusht ë me kompani t ë njohura Austriake, Gjermane, Çeke etj Fakulteti i Shkencave Të Natyrës Trajnime të ndryshme në : Aktiviteti Politik : E përzgjedhur në fazën finale nga Platforma ‘’ Deputeti që Duam ’’ Trajnime dhe çertifikime profesionale n ë fush ë n e Teknologjis ë s ë Informacionit Forumi rinor eurosocialist në Vau i Dejës . Trajnime politike Menaxhere Zyre- n ë kompanin ë Energji Ashta ( Shkod ë r ) Specialiste prokurimi dhe asistente e inxhinier ë ve- n ë kompanin ë Energji Ashta ( Shkod ë r ) M ë suese e gjuh ë s gjermane- n ë kuad ë r t ë projektit "Deutsch in Nordalbanien" nga Ministria Austriake e Arsimit e financuar nga Shkolla Austriake "Peter Mahringer" Asistente e IT-s ë - n ë kompanin ë Austriake Andritz Hydro ( Shkod ë r ) Marr ë dh ë nie t ë ngushta me Ambasad ë n Austriake n ë Tiran ë ) M ë suese e gjuh ë s gjermane - n ë qendr ë n "European Learning Center" ( Tiran ë ) Master Shkencor- Teknologji Informacioni dhe Komunikim Fakulteti i Shkencave t ë Natyr ë s Bachelor-Teknologji Informacioni dhe Komunikim Shkolla e Mesme Profesionale p ë r Teknologji Informacioni Shkolla Austriake "Peter Mahringer".

Scene 15 (6m 29s)

A f tësi shum ë të mira në o r ganizimin e provimeve dhe grupimeve në zyrë dhe në terren, në menaxhinim e situatave të ndryshme, si dhe me sens të lartë përgjegjësie. Jam gjithashtu e a ft ë të zbatoj afatet e përcaktuara , si duke qënë pjesë e një g r upi ashtu edhe në punë individuale Fakulteti i Inxhiniensë sê Ndërtimit (F.I.N), Fakulteli Politeknik Trajnime të ndryshme në : Aktiviteti Politik : Trajnime dhe çertifikime profesionale Inspektore në Sektorin e Inspektimit të Ter ritorit Anëtare e Komisionit të Posa ç ëm për Ndjekjen dhe Realizimin e Pro ç edurave të Shpronësimeve në Minist ri në e Br ë ndshme Pë r gjegjëse në Sekto ri n e I nspektimit të Mjedisit dhe Ujërave në Drejtorin ë Rajonale Tiranë në lnspektoratin Kombëtar të Mbrojtjes së Te rritorit Inxhiniere Ndërtimi, Profil i përgjithshëm Menaxhim, projekti m , design, Liçenc ë p ë r Vlerësuese e pasu ri ve të paluajtshme, shkalla e dytë Vlerësuese e Pasurive të Paluajtshme, Certifikatë Kualifikim Pasuniversitar E përzgjedhur në fazën finale nga Platforma ‘’ Deputeti që Duam ’’ Anagzhimi im politik nis nga 2012 dhe në vazhdim , në Njësinë nr.7 në pozicione të ndryshme nga koordinatore deri në kryetare OS, në një zonë informale të pjesës ish Fusha e Aviacionit,Tiranë Inxhiniere Ndërtimi, Profil i përgjithshëm Trajnime politike Training of trainers’ certified as Local Trainer me tematika : ‘Improving Communication Skills, Expanding The Background in the Field of Leadership, Policy-Making and Social Democracy’’.

Scene 16 (7m 23s)

Kërkoj të kontribuoj në nivel partiak për Qarkun e Beratit si vendlindja ime , ose në një nga zonat në Qarkun e Tiranës ku dhe banoj , për të dhën ë ndihmesën time në zgjidhjen e përballimin e vështir ë sive të përditshme të komunitetit si dhe të jem e përfshir ë në zgjedhjet vendore për të zhvilluar më tej karrierën time politike ..

Scene 17 (7m 42s)

Aftësi menaxheriale Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës Trajnime dhe certifikime profesionale: Aktiviteti Politik : Mësuese Matematike Bachelor në Matematikë Master i Shkencave në Matematikë për Arsimin e Mesëm dhe të Lartë E përzgjedhur në fazën finale nga Platforma ‘’ Deputeti që Duam ’’ E angazhuar në Fressh që prej 2011 dhe pjesë e çdo fushate politike . Specialiste e Statistikave Trajnime politike Ç ertifikat ë pjesëmarrje nga INSTAT Aftësi për organizime politike Aftësi për menaxhim situatash Aftësi për marrje vendimesh dhe përgjegjësish Aftësi kreative Ç ertifikat ë kursi në Financë 5 dhe Kontabilitet Ç ertifikat ë pjesëmarrje në Akademinë Politike Prej dy vitesh në krye të forumit rinor socialist në Mat..

Scene 18 (8m 10s)

Vjen një kohë kur duhet të vendosësh të marrësh një pozicion të caktuar , i cili nuk ësht ë as i sigurtë , as politik , as popullor , p or ti duhet ta marr ë sh , s epse ndërgjegja të thotë që kjo ësht ë e drejtë ..